tisdag 11 juni 2013

Bruised

I text: hemläxan från roller derby-träningarna

20 st diagonala crossover taps (häl-tå) med varje ben
30 st djupa skate-jumps
20 st ballerina hopp
10 st långsamma tåhäv med tårna inåt
20 st snabba tåhäv rakt fram
1 min balansera på ett ben med ögonen stängda och svinga andra foten bakom och framför.
1min samma övning som ovan fast andra benet.
26 Bicycle-situps
20 Saxar


Ska ändå ta foton någon gång, vissa övningar är ju svåra att förklara i ord. Det här att ta foton får bli veckans andra mission, förutom det här att sprida ut matintaget. Det går sådär med det förresten... Igår åt jag ingenting förrän klockan tre, så käkade jag en skål korv stoganoff med ris, och när jag kom hem från träningen vid tio åt jag en liten portion stroganoff till. Idag åt jag tidig lunch (klockan 11. Sällan jag äter lunch innan 12, men idag kändes det bara dumt att vänta!), och då blev det stroganoff igen och till middag spaghetti med tomat/gräddsås.

Conclusion: fortfarande ingen frukost (förutom te) och inga mellanmål. Illa! Imorgon får det bli bättring. Har fått tips om mat-muffins, ska kolla upp det närmre och tipsa vidare om det blir bra. Perfekt att ha som mellanmål ju, bara att ha ett lager i frysen. Har dessutom fått tips om veganskt stekt ägg (med fast gula och med lös gula), hur fett är inte det?! Måste testa. Jag älskar stekt ägg, men har helt slutat äta ägg, som ett steg mot att bli vegan helt och hållet.

Tips för den som vill åka rullskridskor utomhus: Ha mjuka hjul. Annars är det satans halt och svårt att kontrollera fötterna. Och då är det lätt att trilla bakåt. Och landa på en kroppsdel som inte bär skydd. Och då kan det se ut såhär:

Fast jag får ändå säga att jag gillar det här med att vara lite blåslagen. Det får mig att känna som om jag verkligen har försökt. Misslyckats visserligen (alltså träningen igår var så djävla frustrerande, det gick så sjukt dåligt för mig), men ändå.

1 kommentar:

  1. Underbar bild! Jag tar den och länkar från Snygga Muskler.
    Kram Anna.

    SvaraRadera